torstai 16. helmikuuta 2012

Penkkis 2012 !

Hej! :)

Smått annorlunda skoldag idag... :D Vi ettor blev alltså "förnedrade" av abina. Utklädningstemat var juntti eller amis. (heh, jag vet, elakt mot amisar...) Nåja, snygga var vi ju också som ni ser på bilderna. Olika saker vi skulle göra var bl.a. att krypa i mörker under bord i nån äcklig sörja, dansa, sjunga fula sånger, hylla abina, dricka en massa äckliga shottin, komma på text till snapsvisa osv... Helt passligt program tyckte jag, inte för farligt för att vara roligt! :)

En av dagens höjdpunkter var också lärarteatern. Några av abina hade gjort ett kort teaterstycke där de imiterade lärarna, och faktiskt lyckades superbra! Före de sade namnet eller något visste man exakt vem det var frågan om! Fattar inte hur de har kunnat snappa upp små grejer som lärarna gör, har aldrig märkt dem förr, men ändå såg man genast vilken lärare de spelade! :)

Bondgänget... Kolla vad vi har för bilder på t-skjortorna ;)


 Elin var stylad till en ful Iniö-bo :D


 Söt här också :D


 Martina och Jennie :)


 Cääss o Camppu :)


 Camppu och Emppu ;D


Så här gick det med de flesta pojkarnas hår ;D Stek, enligt temat...

 Alltid lika vackra :D


Gulloga Aku och jag... :P


Fick inte så bra foton på abi-rekkornas plakat, men här är nu i varje fall några bilder.. Kattans tema var ju "A BIt stek", med "rika barn leka bäst" osv. Skämdes nästan för temat för Kattans skull först, men det blev faktiskt roligt bara man tar det med rätt sarkasm ;D PSG:s tema var LMFAO, ABI and I know it :)


Kattan


Kattan


PSG

Ja just det, i trohetseden för abina ingick:
Jag lovar att inte delta i någon socialistisk eller kommunistisk verksamhet

En till grej var att refrängen i en snapssång till muminvisans melodi var
Pa-pa-pa-pa-pa-pappa betalar
Pa-pa-pa-pa-pa-pappa betalar
Pa-pa-pa-pa-pa-pappa beta-aa-lar


Måste bara skriva hit dessa för att jag nu vet att många tänker Kattan som en super snobiskola. Ta inte allt så allvarligt, det här var nog (åtminstone delvis :D) ett skämt.. :P Alla är ju faktiskt inte världens värsta stekare ;)

Godnatt!

// Hedda

p.s. mysig gråtkohtaus med Cassandra mitt på Åbo torg då vi tittade på alla abirekkor och funderade på Pargas... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentera gärna nånting. Tacktack <3