lauantai 25. helmikuuta 2012

Film: London Boulevard

Igår for vi sen på kvällen alltså iväg hem till Martina. Vi hade en massa mat igen, surprise surprise, och såg filmen London Boulevard. Den var ganska rå, lite sådär råddig först och konstig men helt bra :D Känns som om jag överlag har blivit dålig på att följa med i filmer :o Men i varje fall, tack för sällskapet alla! :)


// Hedda

3 kommenttia:

  1. ja, alltså håller på o fixar ett par stycken vintage shorts här till en liten kollektion i vår (5-10 st). dom ska komma till salu sen så då kan du ju kolla om nåt par passar, de e nog från en storlek xs - m. :) Skulle du vilja ha såna där helt ''perus'' me fransiga buntar eller? Hade tänkt fixa lite färg & nitar osv också.. :)
    Lite såhär ;) http://www.polyvore.com/lenni_vintage_shorts/thing?id=33307597

    VastaaPoista
  2. Nå de kommer bli en hel del olika & kan ju visa dem till dig först så kan du välja! Ja alltså Jag ha nu fundera ett tag att de sku va helt kiva o ge ut en egen vårkollektion, lite oklart ännu vad allt som ska me men iaf vintage shortsen och sånadär spetstunikor och kanske lite örhängen. Lite allt jag hinner med helt enkelt. Än så länge är det bara mina kläder det gäller, fixar kanske smycken senare till sommaren med melina men nu känns det bäst att fixa dethär själv. Just var de ska säljas e lite sådär. Endel har ju önskat att jag hade sålt dem på nätet så man kunde beställa, så får se om jag fixar det så också. Hade faktiskt tänkt fråga dig någon gång senare om just shortsen, skulle vilja fixa en fotografering med dem till våren o hade behövt några modeller till det, skulle du kanske vara intresserad? Hade tänkt lite sådär indian tema med fjädrar och sånt som verkar vara på modet nu, om du vet? Som en mini kampanj. Får se hur det blir, dethär blev no lite råddigt svar känns det som :)

    VastaaPoista
  3. tacktack, o jo denna gång ska du no hinna! :)

    VastaaPoista

Kommentera gärna nånting. Tacktack <3