sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Veckoslut.. :)

Hej! :)

Okej, nu har jag åtminstone sluppit och skämma ut mej själv tillräckligt för en tid framåt. 

Alltså: Vi som var med i Joutsenlompolo och ganska många andra yngre dansare från Arkipelag skulle vara ute på Aura å:s kanter på lördag kväll och leka jobbgubbar. Vi hade fula hjälmar på huvudet och labbrockar på oss. Vi skulle "undersöka omgivningen" med en ficklampa tills publiken, som gick runt och tittade på olika punkter med reflexvästar kom med sina reflexvästar. Då skulle vi ta av oss hjälmen långsamt och förvandla oss till fåglar. Då publiken hade gått en bit förbi så skulle vi snabbt sätta hjälmen tillbaka på huvudet och fortsätta, sedan kom en liten gemensam koreografisnutt och så var vi jobbgubbar igen.

Jepp, sånt. Smått sinnessjukt?? Folk kom och frågade:
- Mikä juttu tää on?
- Me tutkitaan
- Mitä te tutkitte?
- Ympäristöä ja kulttuuria

Alla tyckte ju bara att vi var konstiga, fula och störande.. Själva hade vi ju åtminstone nånting att skratta åt.. Harmade LITE att jag inte hade kameran med!!

Sen på kvällen hade vi ännu föreställning av Joutsenlompolo och efter det for jag ut till det döda Pargas. Kanske man borde börja hitta på nånting annat att göra på veckoslutena nu, helt iskallt ute och typ inga människor ute.. :/ Nagu eller nånting låter ju t.o.m. som roligare?? Felkka och Alkko verkar vara dom ända som alltid är ute i Pargas ändå? :D 



Några äldre bilder av Joutsenlompolo som nu alltså är slut, igår var sista föreställningen! :)










// Hedda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentera gärna nånting. Tacktack <3